Tiedotteet

  Web-hotellit
  -> Hinnasto
  -> Käyttöehdot
  -> cPanel
  -> Webmail

  Virtuaalipalvelimet

  SSL-sertifikaatit
  -> Hinnasto

  Yhteystiedot

  Käyttäjätuki

  Käyttöohjeita

Web-hotellit
SSL-sertifikaatit
Kilpailukykyiseen hintaan

RapidSSL


Web-hotellipalveluiden käyttöehdot 1.1.2004 alkaen

 1. Sopimuksen osapuolia ovat KemppaSystems ja palvelun tilaaja (myöhemmin asiakas).

 2. Asiakas sitoutuu olemaan käyttämättä väärin hänelle mahdollisesti luovutettuja käyttäjätunnuksia ja salasanoja, ts. kaikenlainen ilkivalta palvelinta tai muita internetin käyttäjiä kohtaan on kielletty mukaanlukien roskapostitus ja liikenteen tarpeeton häirintä sekä murtautumisyritykset ja murtautuminen tietojärjestelmiin.

 3. Laittomien ohjelmistojen levittäminen tms. on kiellettyä, kuten myöskin epäsiveellisen ja rasistisen materiaalin säilyttäminen palvelimella. IRC:n käyttö palvelimen välityksellä ei ole sallittua. KemppaSystemsillä on viime kädessä oikeus tulkita, mikä on epäsiveellistä tai rasistista materiaalia.

 4. Mikäli asiakkaalle luovutetuilla tunnuksilla tapahtuu väärinkäytöksiä, on asiakas täysimääräisesti vastuussa tunnuksilla tapahtuneesta toiminnasta. Tarvittaessa asiakkaan tunnukset palvelimelle voidaan evätä.

 5. KemppaSystemsillä on oikeus poistaa asiakkaan palvelu käytöstä, mikäli laskua ei ole maksettu ajallaan, taikka sopimusehtoja on rikottu jollain tapaa.

 6. Mikäli KemppaSystems ei syystä tai toisesta pysty toimittamaan palvelua asiakkaalle, palautetaan jäljellä olevien täysien kuukausien ennalta maksettu määrä. Esimerkiksi, jos asiakas on maksanut vuoden palvelusta 48 euroa ja palvelu keskeytyy oltuaan toiminnassa 6,5 kk, palautetaan asiakkaalle 5 kuukautta vastaava summa, eli 48/12*5 € = 20 €.

 7. KemppaSystems ei ole vastuussa kolmannesta osapuolesta johtuvista ongelmista, esimerkiksi verkkovioista, palvelimen laitteistovioista yms. Palvelu toimitetaan Force Majeure-varauksin. KemppaSystems ei ole myöskään velvollinen korvaamaan mahdollisista huoltokatkoksista aiheutunutta haittaa.

 8. Muutoinkin KemppaSystemsin vastuu rajoittuu korkeintaan yhden kuukauden maksetun maksun palauttamiseen.

 9. Molemmilla osapuolilla on oikeus purkaa sopimus vähintään kuukausi ennen uuden laskutuskauden alkamista.

 10. Sopimuksen purkaminen asiakkaan toimesta kesken laskutuskauden edellyttää kummankin osapuolen hyväksymistä.

 11. KemppaSystems pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja. Muutoksista ilmoitetaan kuitenkin asiakkaalle sähköpostitse vähintään kuukautta ennen uusien sopimusehtojen voimaanastumista. Tällöin asiakkaalla on oikeus niin halutessaan purkaa sopimus.

 12. Asiakkaalle lähetetyn laskun maksaminen tarkoittaa sopimusehtojen hyväksymistä.

 

Taustat | Web-hotellit | Muut palvelut | Yhteystiedot | Käyttäjätuki | Käyttöohjeita
Copyright © 2019 KemppaSystems.